Saturday, February 2, 2013

Saracoğlu büyük şova hazırlanıyor


Kadıköy’deki Sivasspor mücadelesinde sezonun son karşılaşmasıymış gibi bir ortam yaratılacak.

Süper Lig'de oynanacak Fenerbahçe-Sivasspor karşılaşması öncesi sarı lacivertli taraftarlar, Şükrü Saracoğlu'nda tribün şova hazırlanıyor. Bu sezon bir türlü yakalanamayan şampiyonluk havasını bulmak ve camiayı bütünleştirmek için Kadıköy'de hummalı ve özel çalışmalar yapılıyor.
Özellikle tribünler ile takım arasındaki bağı yeniden güçlendirmek isteyen sarı lacivertliler, özel müzikler, pankartlar ve koreografiler ile Saracoğlu'nda yepyeni bir hava yaratacak. İşte Pazar günü Kadıköy'e gidecek taraftarları bekleyen sürprizler...
1-ALTI AY SONRA GELEN KOREOGRAFİ
Maraton alt tribünde özel bir koreografi hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, 6 aydır hiçbir tribün organizasyonu yapmamışlardı. Camiayı yeniden şampiyonluk havasına sokmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi, söz konusu koreografilere destek oldu. Pazar günü Fenerbahçeli futbolcular sahaya çıktığında koreografi taraftarlar tarafından yapılacak.
2- ROCKY VE HABABAM MÜZİKLERİ
Fenerbahçe'nin Sivasspor karşısındaki yeniliklerinden biri de stadyumda çalan müziklerde olacak. Sarı lacivertliler sahaya çıktıklarında futbolcuları motive etmek için Rocky filminin müzikleri çalacak. Ayrıca her golden sonra Hababam Sınıfı'nın müzikleri ile taraftarın da isteği yerine getirilecek.
3- YEPYENİ PANKARTLAR AÇILACAK
Fenerium alt tribününde seremoni öncesi futbolculara yönelik pankartlar açılacak. Sarı lacivertli taraftarlar motive edici bu pankartlarla futbolculara mesajlarını iletecek. Futbolcuları ateşleyici nitelik taşıyan pankartlar da hazırlandı.
4- BÜTÜNLÜK MESAJI VERİLECEK
Emre Belözoğlu'nun transferi için Ali Yıldırım'ın İspanya'ya gitmesini bir mesaj olarak gören Fenerbahçe yönetimi tüm küslükleri unutturarak sezon sonuna kadar tek vücut olma mesajı verecek. Maçtan önce bu bütünlüğü gösteren organizasyonlar yapılacak.

No comments:

Post a Comment